Muzikāla dzejas pēcpusdiena

Lai arī vasara teju pagājusi un pilsētas svētki beigušies, vēlamies mazliet pastāstīt par kādu skanīgu un skaistu notikumu mūsu draudzē. Tā kā šis ir Limbažu 790. jubilejas gads, nolēmām pilsētai uzdāvināt muzikālu dzejas pēcpusdienu. Tā norisinājās 3. augusta pēcpusdienā biedrības “Limbažu filcs” mājīgajā otrā stāva zālē.

Pasākumu ar uzrunu atklāja mācītājs Guntis Bukalders. Pēc tam viņš deva vārdu dzejniecei un kapelānei Rudītei Losānei un mūziķiem no grupas “Sliekšņi un griesti”. Siltie un spožie saules stari piepildīja zāli un kopā ar Rudītes dzeju raisīja īpašu noskaņu. Starp dzejas rindām ieskanējās “Sliekšņu un griestu” mūzika. Grupas repertuārā ir vairākas dziesmas ar Rudītes dzeju, piemēram, “Dieva meklētāji” un dziesmiņa par pāvu..

Kas cilvēkiem patika? Erika Davidsone pēc koncerta sacīja: “Man ļoti patika ir ‘Sliekšņi un griesti’, ir Rudītes Losānes lasījums – tas nu ir mans Limbažu pilsētas svētku īpašais notikums un atklāsme.” 

Pateicamies Rudītei un mūziķiem par skaistu koncertu! Paldies arī biedrībai “Limbažu filcs” par telpām. Pāri visam lai Dievam slava par iespēju būt kopā un priecāties!

Kategorijas: Pasākumi, Svētki, Ziņas. Ielieciet grāmatzīmi permalink.